Some_Scouting_pioneering_construction_wo

NA HET KAMP

Tekencontrole

Tijdens het kamp zijn er al heel wat teken uit jullie oogappeltjes gehaald. Toch lijkt het ons verstandig om jouw kind nog eens goed te controleren op teken.

Opgelet: Je mag een teek niet zomaar verwijderen! Doe dit met een tekentang op de juiste manier (https://www.tekenbeten.be/teek-veilig-verwijderen)

Mutualiteit

Vaak kan u via de mutualiteit nog wat geld terugkrijgen van het kamp.

Bijna alle ziekenfondsen betalen een deel van het kampgeld terug. Het precieze bedrag hangt af van de mutualiteit. Klik op de link van uw mutualiteit en ga na wat je precies moet bezorgen aan de leiding!

Voor Christelijke Mutualiteit (CM):

https://www.cm.be/diensten-en-voordelen/vakantie-en-vrije-tijd/vrije-tijd/jeugdvereniging.jsp

Voor Partena:
http://www.partena-ziekenfonds.be/nl/ziekenfonds-en-voordelen/voordelen-en-terugbetalingen/kampen-en-meerdaagse-activiteiten

Voor Onafhankelijk Ziekenfonds (OZ):
https://www.oz.be/vakantie/voordelen/jeugdbewegingskampen

Voor Vlaams en Neutraal Ziekenfonds (VNZ):
https://www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/kampvergoeding/

Voor Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen:
http://www.nzvl.be/jouw-voordelen/voordelen-voor-kinderen

Bond Moyson Oost-Vlaanderen:
http://www.bondmoyson.be/ovl/voordelen-advies/terugbetalingen-ledenvoordelen/terugbetalingen-voordelen/vrije-tijd/jongerenvoordeel/Pages/Speelplein-en-vakanties.aspx

Voor Liberale Mutualiteit:

http://www.lm.be/Oost-Vlaanderen/Rubrieken/Voordelen-en-diensten/Kinderen-en-jongeren/Jeugdvakanties/Pages/Jeugdvakanties.aspx

Steek het aanvraagformulier in de brievenbus van het KSA-Lokaal. Dan zorgen we ervoor dat deze ingevuld bij jullie wordt terug gebracht. 

(De ouders vullen alle gegevens in over het kind. Alle andere informatie zal door de leiding worden ingevuld.)

Ongeval op kamp

Als er zich een ongeval heeft voorgedaan op kamp dan zorgt de leiding ervoor dat een dossier wordt geopend. Wij vullen een ongevalsverklaring in en zorgen er voor dat er een ingevuld geneeskundig getuigschrift is. Als er enkel kosten zijn gemaakt op kamp dan sturen wij ook de uitgavenstaat op. Stel dat er na het kamp nog kosten volgen dan vullen de ouders de uitgavenstaat (zie knop) in en sturen ze dit door naar KSA Nationaal. Als hier vragen rond zijn kan je altijd terecht bij de leiding.

Verloren voorwerpen

Op maandag 17 augustus kunnen de ouders komen kijken naar de verloren voorwerpen. Omwille van corona krijgt elk groep een tijdstip om de verloren voorwerpen te komen bezichtigen. We willen vragen om jullie hier aan te houden en op tijd te komen. Kom ook allemaal met een mondmaskers en handschoenen.

 

18u30 Sloebers

18u45 joro’s

19u00 rojo’s

19u15 Jim

19u30 Sim

Alvast bedankt.

Aantal bezoekers:

  • Facebook
  • Instagram